Bravo Cultura es presenta a Argentina, a la ciutat de Buenos Aires, els propers dies 28 i 29 de novembre i els dies 1 i 2 desembre 2016

L’empresa Bravo Manager ha estat convidada pel Ministeri de Cultura de la Nació Argentina per participar en dos importants esdeveniments que es realitzen a la ciutat de Buenos Aires.

Sota el títol Nous paradigmes, nous reptes: noves eines per a les organitzacions socioculturals, Bravo Manager aprofitarà per presentar l’eina Bravo Cultura a més de 800 organitzacions culturals de la societat civil de tot el país argentí.

Els dos esdeveniments, on serà presentada Bravo Cultura són:

Fòrum C + D Cultura i Desenvolupament, organitzat pel BID (Banc Interamericà de Desenvolupament) i el Ministeri de Cultura de la Nación.

convocatorias-cultura-gob-ar-culturaydesarrollo

Una trobada de reflexió al voltant del vincle entre cultura, desenvolupament i el paper de l’estat, en el qual participaran destacats referents nacionals, regionals i internacionals, que compartiran les seves experiències i punts de vista al voltant de l’economia creativa, cultura viva comunitària i polítiques culturals.

Trobada Nacional de Punts de Cultura.

A l’Argentina, la Xarxa Nacional de Punts de Cultura compta amb moltíssimes organitzacions de la societat civil, amb personalitat jurídica o sense, que treballen en el territori, amb diferents poblacions i que transformen la vida de les seves comunitats a través de l’art i la cultura.

Bravo Cultura se prensenta en Argentina

Després de l’ampliació, per part del Govern Argentí, de les línies de suport i de l’augment de les subvencions destinades als projectes per a potenciar desenvolupaments artístics, de comunicació, productius i de rescat de la identitat local, la Xarxa Nacional de Punts de Cultura s’està conformant com un autèntic teixit d’intercanvi, de cooperació i de sociabilitat que permet compartir, unir, construir identitats comunes i donar sentit de pertinença als ciutadans, per poder enfortir les pràctiques culturals i aprofundir en el seu impacte transformador.

Per part de l’equip de Bravo Manager, ens complau moltíssim tenir l’oportunitat de poder compartir la nostra experiència i brindar les nostres solucions, en un marc referencial de disseny de polítiques territorials, de caràcter integradores i no només orientades per la promoció empresarial.