Bravo Manager

Benjamin Zander: El poder transformador de la música clàssica

Benjamin Zander té dues passions infeccioses: la música clàssica i ajudar-nos a tots a adonar-nos del nostre amor inexplotat per ella i, per extensió, del nostre amor inexplotat per a totes les noves possibilitats, noves experiències, noves connexions.

Aquesta xerrada es va presentar en una conferència oficial de TED i va ser presentada pels nostres editors a la pàgina principal.


Per què hauríeu d’escoltar?

Des del 1979, Benjamin Zander és el director de la Filharmònica de Boston. És conegut arreu del món com a director convidat i com a ponent de lideratge, i se sap que va fer totes dues coses en una sola actuació. Utilitza la música per ajudar la gent a obrir la seva ment i crear harmonies alegres que aportin el millor de si mateixos i dels seus col·legues.

Sobre Benjamin Zander

Intèrpret destacat de Mahler i Beethoven, Benjamin Zander és conegut pel seu carisma i la seva energia inflexible i per les seves brillants xerrades anteriors al concert.

Les seves provocatives idees sobre el lideratge tenen les seves arrels en una associació amb Rosamund Stone Zander, amb qui va coescriure The Art of Possibility.

El que diuen els altres

“Probablement el comunicador de música clàssica més accessible des de Leonard Bernstein, Zander mou el públic amb la seva passió i entusiasme desenfrenats”.

– Sue Fox, London Sunday Times
Necessiteu obtenir accés per mostrar aquest contingut
Per poder veure aquest contingut, heu d’iniciar sessió