Subvencions de la Generalitat de Catalunya per part de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura.

Bravo Mànager: la solució definitiva per a teatres i espais escènics

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria de subvencions en l’àmbit de les arts per part de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura.

En el seu apartat 11 de la convocatòria regula les subvencions per a activitats complementàries a la programació d’equipaments escènics i musicals, específicament pel que fa a accions de desenvolupament de públics, amb el propòsit de captar i fidelitzar públic qualitativament i quantitativament.

Bravo Manager com a solució integral per a teatres i espais escènics reuneix els requisits que comprenen les dues línies subvencionades: per una part la de comunicació i per l’altre, tot el que fa referencia a la gestió de públics i la seva dinamització, de manera personalitzada, i tot lligat al programa de venda d’entrades que integra el programa.

Bravo Manager té com a funcionalitats principals, què:

1. És fàcil d’utilitzar i d’administrar,

2. Fa estalviar comissions i despeses,

3. És indispensable per tal de dinamitzar i gestionar el vostres públics de manera personalitzada,

4. El seu preu és totalment assequible per qualsevol teatre o espai escènic.

Respecte a les característiques podeu consultar en aquest enllaç https://www.bravomanager.com/docs/bm_cat.pdf

A part, Bravo Manager ofereix a travès Connecta amb la teva Audiència serveis de consultoria i acompanyament a les estratègies de màrqueting cultural, comunicació i de desenvolupament de públics per a teatres i a organitzacions culturals, independentment de la seva forma jurídica, tant sigui pública, com privada.

A la vegada, ofereix suport i acompanyament en la definició i / o bé en el desenvolupament de les accions indicades en la convocatòria.

Recordeu que el termini de presentació de les subvencions de la Generalitat de Catalunya en l’àmbit de les Arts és el pròxim 25 d’abril de 2016.